Vánoční maratonek

Druhý B-Pole Boleslavský maratonek - tentokrát ve Vánočním stylu. Přijď se vánočně naladit a zamakat,ať to cukroví můžeš jíst bez výčitek :-P

KDY

V neděli 15.12.2019 od 9.00 hodin.


LEKCE

9.00 - 10.00 Choreo v sítích s Mončou
10.15 - 11.15 Břišní pekáč & sexy zadek s Péťou
11.15 - 12.15 Pole tricks s Barčou
12.15 - 13.15 Vánoční pole choreo s Barčou


CENA

Cena jedné lekce je 150,- Kč. Cena celého maratonu (všechny 4 lekce) je 490,- Kč.


CHOREO V SÍTÍCH
Lekce jógy v sítích, ve které si luxusně protáhnete páteř i zbytek těla a díky invertním pozicím spustíte proces mládnutí :) Naučíte se napojovat prvky do krátké choreografie, kterou si pro Vás Monča připravila. Vhodné pro absoloventy začátečnického kurzu.

BŘIŠNÍ PEKÁČ & SEXY ZADEK
Posilovací lekce zaměřená na problémové partie - střed těla a prdelku. Pevný střed těla řeší spoustu zdravotních problémů, které vám na lekci moc rádi vysvětlíme. :) Vhodné pro všechny.

POLE TRICKS
V lekci se můžete těšit na několik zajímavých kombinací, přechodů a populárních triků, které v současné době v pole dance světě letí. Vhodné pro level 3 a výš.

POLE CHOREO
Taneční lekce, ve které spojíme pole dance a contemporary a naučíme se cca minutovou vánoční choreo. Tančíme v legínách. Vhodné pro všechny levely.


REZERVACE

Počet míst na jednotlivé lekce je omezen a rezervace je nutná. Provést ji lze přímo zde - http://mb.b-pole-studio.cz/rezervacni-system

Těšíme se na Vás! ♥

Zpět na výpis novinek