Podzimní pole dance focení

I letos budeme mít profesionální fotky na tyčce focených ve spolupráci s Míšou Plešingerovou.  Tentokrát z venkovních prostor zbarvených podzimním listím v Novém Boru.

KDY

Věříme, že nám vyjde počasí a fotit budeme v neděli 11.10.2020 v odpoledních až podvečerních hodinách (od 16.00 hodin dál). Při děsti samozřejmě budeme hledat náhradní termín. 

CENA

Cena focení je 750,- Kč a obsahuje 2 vyretušované fotky, které si z náhledů sami vyberete. Více fotek pro jednotlivce bohužel vzhledem k nejlepšímu přírodnímu světlu a času, za který musíme focení stihnout, nemůžeme nabídnout.

REZERVACE A PLATBA

Místo si rezervuj přes email bpolestudio@gmail.com , bpolestudioMB@gmail.com nebo na telefonu 731808485 . Platbu přijímáme v hotovosti na recepci studia nebo na účtu 21144006585/2700 , nejpozději do středy 7.10.2020 . Platba je nevratná, můžete ale za sebe poslat náhradu. :)

INFO K FOCENÍ

Focení je kvůli přírodním podmínkám velmi časově omezené, proto si prosím natrénujte pózičky na focení předem. Na místě NEBUDE ČAS VYMÝŠLET A UČIT SE NOVÉ VĚCI!

Více info pošleme přihlášeným pár dní před focením. :)

Těšíme seeee heart

Zpět na výpis novinek