Otevíráme!

Sporťáci naši nejmilejší!

Trvalo to dlooooouho, ale OTEVÍRÁME! Od pondělí 17.května 2021 se na Vás těšíme opět v sále. 


HYGIENICKÉ PODMÍNKY

I nadále se maximálně snažíme zajistit všechny hygienické podmínky, které jsou k fungování potřeba. Museli jsme opět omezit kapacitu u některých lekcí, připravili jsme dezinfekce na čištění cvičebních pomůcek a dezinfekce rukou, prostory pravidelně uklízíme a dezinfikujeme. Dle platných nařízení je pro vstup na sportoviště nutné prokázat se platným negativním testem nebo očkováním. Toto nařízení ale silně zpochybňujeme a pokud se nám těmito dokumenty neprokážete, domu vás rozhodně nepošleme. :) 
 

KURZY

Veškeré kurzy startujeme v pondělí 17.května a pokračujeme s nimi tam, kde jsme skončili. Kurzy budou prodlouženy o tolik lekcí, kolik jich muselo být zrušeno. Každý kurz již obdržel zvláštní email s individuálními informacemi.


KREDITY, NÁHRADY

Pokud Vám během zavření studia vypršela platnost kreditů nebo náhrad, napište nám, vše Vám prodloužíme o dobu, kdy jsme museli mít zavřeno. 

POZOR! Od této chvíle opět platí storno podmínky rezervačního systému - tzn. odhlašování se z lekcí nejpozději 4 hodiny před začátkem lekce. Poté Vám lekce propadá. Můžete za sebe ale poslat náhradu. 


OPEN CLASS 

Do rozvrhu se kromě kurzů vrátily i open class lekce:

  • Pondělí v 18.00 hod. - Létací jóga pokročilí se Stáňou
  • Úterý v 18.00 hod. - Strečink s Barčou
  • Čtvrtek v 17.00 hod. - NOVINKA - KIDS Létací jóga se Stáňou
  • Čtvrtek v 18.20 hod. - Létací jóga začátečníci se Stáňou

Neskutečně se na Vás těšíme! :)

 

Zpět na výpis novinek