Nový rezervační systém

Od 4.listopadu funguje naše studio v novém rezervačním systému pro lekce open class i pro kurzy. Znamená to několik změn v pravidlech rezervací. Jaké? Čtěte :)


REGISTRACE

Děkujeme za registrace, které jste někteří udělali. Kdo registraci ještě neudělal, udělejte tak prosím co nejdříve, jinak Vám nemůžeme a nemáme kam přehrát Vaše kredity a náhrady za zameškané lekce.

Rodiče registrují sami sebe a děti přidávají na svém účtu jako „ Moje dítě“. Pro dítě tak děláte rezervace přihlášením přes Váš účet a máte všechny rezervace pro sebe i pro děti přehledně v jednom.

KREDITY

yes  Kredity ze starého systému byly všem přehrány do nového systému.
yes  Rezervace probíhají stejně, jako ve starém systému.
yes  Lekci lze odhlásit max. 4 hodiny před začátkem lekce. Poté není možné vrátit kredit zpět. Můžete za sebe ale poslat náhradu.

KURZY

yes  Po přihlášení do nového rezervačního systému se prosím přihlaste do kurzu, který navštěvujete.

yes  Cena kurzu v rezervačním systému je automaticky vypočítaná podle počtu lekcí, které zbývají. Pokud váš kurz již nějakou dobu trvá, ceny si nevšímejte. Jistě každý víte, zda máte kurz zaplacený nebo ne. V případě, že si platbu nepamatujete, Vám tyto informace rádi sdělíme osobně na lekci.
yes  Ceny u kurzů, které v listopadu 2019 začínají první lekcí, platí.

NÁHRADY

yes  Kurzové lekce si odhlašujete sami přímo v rezervačním systému.
yes Za včasně odhlášené lekce Vám systém připíše náhradu, kterou si pak můžete vybrat (přihlásit) na jakékoliv jiné lekci v rozvrhu.
yes  Na Vašem účtu uvidíte počet náhrad i datum platnosti náhrad.
yes  Aby byla náhrada připsána, musí být lekce odhlášena min. 4 hodiny před začátkem lekce.
yes  Náhrady lze přihlašovat do konce trvání kurzu (tzn. do poslední hodiny kurzu), chodit na ně ale můžete ještě 2 týdny po skončení kurzu. Příklad: Kurz končí 31.12.2019 , přihlašovat náhrady v rezervačním systému můžete do 31.12.2019 na lekce které probíhají až do 14.1.2020.

yes  O prodloužení náhrad lze požádat v případě vážných zdravotních problémů, které lze věrohodně doložit.

 

Děkujeme za spolupráci. Věříme, že v novém rezervačním systému společně vše rychle srovnáme. :)

Zpět na výpis novinek